Judeţul Argeș

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare Argeș!

Municipiul Piteşti participă la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice!

12.10.2019 - 19.10.2019

Program:

10:00 - 17:00

Telefon:

0800 444 800

Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Municipiul Pitești! Organizatorii campaniei – autoritățile locale şi Serviciul Local de Colectare Argeș, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Puncte de colectare:
Pe 19 octombrie, între orele 10.00-17.00, va fi amenajat un punct provizoriu de colectare a deșeurilor electrice în fața Primăriei Pitești.

Serviciul Local de Colectare Argeș și Primăria Pitești pun la dispoziția piteștenilor servicii gratuite de colectare, cu costuri zero! Tot ce trebuie să faceți pentru a vă debarasa de deșeurile electrice grele sau voluminoase este să sunați la TelVerde 0800 444 800 (număr apelabil gratuit, din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă, disponibil zilnic între orele 9.100-17.00). Serviciul este disponibil atât cetățenilor cât și firmelor sau instituțiilor.


Tombolă:

Data extragerii:
19.10.2019, ora 17:30


Locul extragerii:
Primăria Pitești


Premiile sunt:
- Cafetiera, (1 buc)
- Blender, (8 buc)
- Fier de Calcat, (8 buc)
- Mixer, (5 buc)

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE