Judeţul Gorj

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare Gorj!

Județul Gorj colectează deșeurile electrice

02.05.2022 - 02.07.2022

Program:

10:00 - 16:00

Telefon:

0800 444 800
0752 568 092

Scapă de deșeurile vechi sau stricate și fă loc pentru lucrurile importante!

Participă la acțiunea de colectare a deșeurilor electrice și electronice din județul GorjOrganizatorii campaniei – A.D.I. Gorj, Consiliul Judetean Gorj – Direcția Județeană de Managament Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj, eColectare.ro și Eco Positive, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate și se desfășoară în conformitate cu lista de mai jos:

Puncte de colectare:
Sună gratuit la TelVerde 0800 444 800 pentru preluarea deșeurilor electrice grele sau voluminoase de la domiciliu sau sediu de firmă!
Comenzile telefonice se pot face în zilele lucrătoare, între orele 9:00-17:00.


Tombolă:

Data extragerii:
05 iulie, la ora 11.00


Locul extragerii:
Consiliul Județean Gorj


Premiile sunt:
În cadrul întregii campanii se oferă următoarele premii:
- 50 x mașină de călcat
- 50 x prăjitor de pâine
- 50 x trimmer
- 10 x cuptor cu microunde

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza - Scaled by Kemo.ro