Cu un singur
apel reciclezi
și te bucuri
de premii

SCAPA DE DESEURI!
Sună ACUMM
şifão comandă
de preluare!Get a Quote
Scapă de deșeurile elctrice și ești răsplătit!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SLC) a deșeurilor elecrtrice. Alege de pe hartă județul tău!

CUM SĂ SCĂPI UȘOR
DE DEȘEURILE ELECTRICE?

PUNCTE COLECTARE

Vezi pe pagina județului tău centrele de colectare unde poți duce deșeurile echipamentelor electrice și electronice. Scapă ușor de ele. Verifică programul de funcționare.


Selectează județul pe hartă

ACȚIUNI COLECTARE

Vezi pe pagina județului tău calendarul acțiunilor de colectare în cadrul cărora poți scăpa de deșeurile electrice!

Selectează județul pe hartă

TELVERDE

Sună gratis la TelVerde
0800 444 800 și noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice
grele
sau
voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Selectează județul pe hartă

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile
electrice
grele
sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!


Contact now


Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

CE ANUME COLECTĂM?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Aparate de uz caznic de mari dimensiuni şi echipamente IT

Becuri Economice

Aparate de uz caznic de mici dimensiuni

Baterii

Impreuna protejam mediul

Misiunea noastra este de a lupta impotriva poluarii prin colectarea de deseuri din toata tara

Indiferent daca este vorba de electrocasnice, aparate electrice vechi sau nefunctionale sau orice a​​lt tip de deseuri electrice si electronice, punem la dispozitia ta servicii gratuite de colectare deseuri. Acum poti verifica punctele de colectare din judetul tau sau ne poti contacta telefonic, iar noi ne vom deplasa la adresa ta pentru a prelua deseurile. Dispunem de o retea de colectare deseuri electrice nationala, astfel incat sa fim la indemana ta, oriunde te-ai afla.

Fiecare actiune conteaza!
Contribuie si tu la diminuarea poluarii si renunta la obiectele electrice de care nu mai ai nevoie.

Un mediu mai curat in fiecare zi

Beneficiaza de servicii gratuite de colectare deseuri electrice direct de la adresa ta!


Contacteaza-ne!

Scapă ușor și simplu de deșeurile electrice și electronice

Daca iti doresti sa contribui la protejarea mediului inconjurator si detii obiecte electrice si electronice pe care nu le mai folosesti, noi suntem solutia. Contacteaza-ne si noi ne vom ocupa de colectarea si reciclarea deseurilor.

Ne deplasam la adresa ta in cel mai scurt timp

Indiferent daca detii o firma privata sau o institutie publica sau pur si simplu vrei sa scapi de obiectele electrice nefolositoare din locuinta ta, echipa noastra se deplaseaza exact la adresa mentionata.

Oferim servicii de colectare deseuri electrice la nivel national

Nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu distanta pana la punctele de colectare. Compania noastra se dezvolta la nivel national si dispunem de puncte de colectare deseuri in fiecare judet al tarii.

5 motive pentru care sa alegi o companie de colectare deseuri electrice

Indiferent daca detii o masina de spalat veche, un cuptor cu microunde nefunctional sau orice aparat care intra in categoria DEEE, este important ca odata ce acestea au fost inlocuite sa fie colectate si repartizate in centre speciale de reciclare. Iata 5 motive pentru care sa alegi o companie de colectare deseuri electrice in acest sens:

Servicii gratuite de colectare deseuri electrice – importanta asupra mediului inconjurator

Stim cu totii cat de nefasta este repartizarea incorecta sau aruncarea deseurilor in aer liber, fara a fi colectate si reciclate corespunzator. Chiar daca urmarile nu pot fi observate intr-un timp scurt, planeta noastra are de suferit chiar si din cele mai mici actiuni iresponsabile. In ceea ce priveste echipamentele electrice si electronice, acestea contin o peste 1000 de substante toxice pentru mediul inconjurator care au un impact negativ asupra solului si a sanatatii noastre. 

Din acest motiv, cea mai buna solutie este de a apela la o companie de colectare deseuri electrice pentru ca acestea sa fie manipulate si repartizate corespunzator, fara a polua mediul inconjurator. Este foarte important ca atunci cand detii un echipament electrocasnic care nu mai functioneaza sau este invechit sa il predati unei echipe de colectare deseuri electrice, iar ulterior sa il inlocuiti cu altul nou.

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE