Cluj. AI DEşEURI ELECTRICE
DE CARE VREI Să SCAPI UşOR?

Ai 4 opțiuni de colectare a deșeurilor electrice pe care ți le punem la dispoziție. Alege una dintre cele 4 opțiuni de mai jos - toate sunt gratuite și la îndemâna ta!

1

SUNă GRATIS
LA TELVERDE

Ne poţi suna gratuit la TelVerde 0800 444 800

Sună gratis la TelVerde 0800 444 800 echipa Operatorului de Colectare Cluj  te va contacta pentru a stabili detaliile preluării gratuito a deșeurilor electrice. È semplice:

Pasul 1: Suni gratuit la tel-verde 0800444800 şi soliciți ridicarea gratuită a deşeurilor electrice sau completezi formularul online alăturat. Poți suna la tel-verde de luni până vineri între orele 9:00 – 17:00. Formularul online îl poți completa oricând.

Pasul 2: Vei fi contactat de către Operatorul Local Autorizat din județul Cluj și veți stabili împreună data și ora pentru preluarea deșeurilor electrice.

Pasul 3: Pe baza programării, o echipă a operatorului local autorizat va veni să preia deșeurile direct de la ușa ta, transportul fiind gratuit*.

Operatori Locali Autorizați pentru colectarea deșeurilor electrice Cluj

Puteți contacta unul din Operatorii Autorizați din Cluj la telefon 0755 406 406 – RoEcollect  sau 0744 781 781 – The Green Project 

Pentru persoane juridice se emit documentele necesare pentru casare.

Nota: *Preluarea de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție este un serviciu disponibil doar pentru deșeurile echipamentelor electrice sau electronice (DEEE) grele sau voluminoase, care depășesc cumulat 30 kg. Pentru deșeurile electrice mici, becuri și baterii apelați la punctele de collectare in retail sau benzinării.

 

2

COMANDă ONLINE

Pentru a face o comandă de preluare, completează formularul de mai jos

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.
3

CAUTă CEL MAI APROPIAT
PUNCT DE COLECTARE DIN JUDEţUL TăU

Legendă:

  • Centre de Colectare Centre de Colectare
  • Centre de Colectare Puncte de Colectare din Școli
  • Centre de Colectare Puncte de colectare Instituții/Retail

Tip deşeu

  • Centre de Colectare Becuri
  • Centre de Colectare Baterii
  • Centre de Colectare Electrice mic
  • Centre de Colectare Electrice mari

Caută

4

PARTICIPă LA
ACţIUNILE DE COLECTARE DIN JUDEţUL Cluj