Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Arad! Organizatorii campaniei – Primaria Municipiului Arad și operatorul de colectare SLC Timiș oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de OIREP Eco Positive și MGG Recycling.
Ce mai stai pe gânduri?! Implică-te acum!
Sună la TelVerde 0800 444 00 (gratuit în orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau completează formularului de pe colecteaza.ro și poți face curat acasă sau la birou, eliberându-le de aparate electrice inutile.
Puncte de colectare: În perioada 21 octombrie – 29 noiembrie 2024 va funcționa de luni până vineri SERVICIUL PERMANENT DE COLECTARE aparate electrice, electronice și electrocasnice vechi sau defecte care vor fi preluate gratuit de la domiciliu sau sediu de firmă / instituție în baza unei comenzi.
Comenzile se preiau GRATUIT astfel:
- Zilnic, între orele 9.00-17.00 la numărul 0751 302 123 prin SMS (tarif normal) sau pe WhatsApp (cu menționarea numelui și adresei deponentului).
- De luni până vineri, între orele 9.00-17.00 la TelVerde 0800.444.800 (gratuit).
- Permanent prin formularul de comandă on-line de pe colecteaza.ro/contacteaza-ne
Sâmbătă, 16 noiembrie, in intervalul orar 9:00 – 15:00, poti aduce orice aparat electric vechi sau defect la punctele de colectare provizorii din oraș organizate la urmatoarele adrese:
- Zona Alfa - în spatele Carrefour, langa Biserică
- Zona Micalaca - P-ta Mioriței, în spatele blocului 129
- Zona Aradul Nou - Calea Timisorii nr. 39
COMANDĂ ONLINE
Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!
Ce anume colectăm?
Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.