Primăria Municipiului Arad, în parteneriat cu OIREP Eco Positive și MGG Recycling, anunță lansarea campaniei de primăvară pentru colectarea gratuită a aparatelor electrice și electrocasnice vechi sau defecte. Acțiunea are ca scop reducerea impactului negativ al deșeurilor electrice asupra mediului înconjurător și promovarea reciclării responsabile.
Municipiul Arad vă invită la acțiunea de colectare de aparate electrice mici, mari, vechi, defecte/ nefolositoare, care zac prin sertare, debarale, garaje sau poduri, acasă sau la birou, pentru a le oferi o nouă viață prin reciclare.
În cadrul acestei campanii, locuitorii Municipiului Arad pot preda în mod responsabil și gratuit deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE)
În perioada 10 martie – 11 aprilie 2025 va funcționa de luni până vineri SERVICIUL PERMANENT DE COLECTARE a deșeurilor electrice grele și voluminoase care vor fi preluate gratuit de la domiciliu sau sediu de firmă / instituție pe baza unei programări plasate prin:
apel telefonic la 0751.302.123 sau TEL VERDE 0800 444 800 de luni – vineri, între orele 9-17
Puncte de colectare: În perioada 10 martie – 11 aprilie 2025 va funcționa de luni până vineri SERVICIUL PERMANENT DE COLECTARE a deșeurilor electrice grele și voluminoase care vor fi preluate gratuit de la domiciliu sau sediu de firmă / instituție pe baza unei programări plasate prin:
o apel telefonic la 0751.302.123 sau TEL VERDE 0800 444 800 de luni – vineri, între orele 9-17
sau
o formularul de comandă online disponibil 24/7 pe https://colecteaza.ro/puncte-de-colectare/reciclare-deseuri-electrice-arad-ar/
În urma comenzii, veți fi sunați de un reprezentant al operatorului autorizat de colectare pentru a stabili ziua preluării deșeurilor.
COMANDĂ ONLINE
Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!
Ce anume colectăm?
Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.