Judeţul Alba

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare Alba!

Alba Iulia colectează și celebrează Ziua Internațională a Reciclării

01.10.2022 - 30.10.2022

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0800 444 800
0755 406 406

Pe 14 octombrie e Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice si o celebrăm cum știm mai bine! Colectând deșeurile de aparate electrice și electronice și ne asigurăm că vor ajunge la reciclare.

Alătură-te și acțiunii din Municipiul Alba Iulia, organizatată de Primăria Alba Iulia, RoEcollect, cu sprijinul OIREP Eco Positive. Cetățenilor li se oferă servicii gratuite de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate. 

Cu un simplu apel la TelVerde 0800 444 00 (gratuit în orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro poți face curat acasă și la birou, eliberându-le de aparate electrice inutile. Și poți câștiga și premii prin tragere la sorți!

Puncte de colectare:
• De luni până vineri, între orele 09.00-17.00, și sâmbăta, între orele 09.00-14.00, la numărul TelVerde 0800.444.800 (gratuit)
• Permanent prin formularul de comandă on-line de pe www.colecteaza.ro


Tombolă:

Data extragerii:
31 octombrie 2022, ora 12.00


Locul extragerii:
Centrul de Colectare DEEE Alba Iulia, str. Detunata nr.18


Premiile sunt:
Blender - 4 buc.
Mașină de găurit - 4 buc.
Polizor unghiular - 4 buc.
Storcător de citrice - 4 buc.
Uscător de păr - 2 buc.

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza - Scaled by Kemo.ro