Judeţul Alba

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare Alba!

Alba Iulia participă la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice!

28.09.2020 - 26.10.2020

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0800 444 800

Localităţi arondate:

Bărăbanţ, Miceşti, Oarda, Pâclişa

Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Alba Iulia! Organizatorii campaniei – autoritățile locale şi Serviciul Local de Colectare Alba, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Cu un simplu apel la TelVerde 0800.444.800 (gratuit din orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro puteți face curat în casele și birourile dumneavoastră, eliberându-le de aparate electrice și electronice inutile. Și puteți câștiga premii prin tragere la sorți!

Puncte de colectare:
În intervalul 28 septembrie-25 octombrie 2020, deșeurile grele și voluminoase vor fi preluate de la domiciliu sau sediu de firmă pe baza comenzilor telefonice la TelVerde 0800 444 800, un serviciu gratuit, apelabil de luni până sâmbătă, între orele 09-17.


Tombolă:

Data extragerii:
26.10.2020, ora 12:00


Locul extragerii:
Centrul de Colectare DEEE - Ighiu, sat Sard, str. Lab nr. 399D


Premiile sunt:
În cadrul campaniei „Premiat că ai reciclat!” premiile oferite sunt:
• 4 bucăți FIER DE CĂLCAT,
• 2 bucăți CAFETIERĂ,
• 1 bucată CUPTOR CU MICROUNDE DIGITAL,
• 1 bucată ASPIRATOR BAGLESS, marca Tristar.

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE