Judeţul Maramureș

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare Maramureș!

Baia Mare colectează și celebrează Ziua Internațională a Reciclării

01.10.2022 - 01.11.2022

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0800 444 800
0744 781 781

Pe 14 octombrie e Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice si o celebrăm cum știm mai bine! Colectând deșeurile de aparate electrice și electronice și ne asigurăm că vor ajunge la reciclare.

Alătură-te și acțiunii din Municipiul Baia Mare, organizatată de autoritățile locale si The Green Project , cu sprijinul OIREP Eco Positive. Cetățenilor li se oferă servicii gratuite de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate. 

Cu un simplu apel la TelVerde 0800 444 00 (gratuit în orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro poți face curat acasă și la birou, eliberându-le de aparate electrice inutile. Și poți câștiga și premii prin tragere la sorți!

Puncte de colectare:
In perioada 1 octombrie - 1 noiembrie, sună gratuit la TelVerde 0800 444 800 pentru preluarea deșeurilor electrice grele sau voluminoase de la domiciliu sau sediu de firmă! Comenzile telefonice se pot face în zilele lucrătoare, între orele 9:00-17:00 și sâmbăta între 9:00-14:00.

Sâmbătă, 15 octombrie, între orele 10.00-15.00, aparatele electrice vechi, defecte pot fi aduse și la unul din următoarele puncte provizorii de colectare:
- în parcul de la RFN
- pe platoul din Piața Revoluției
- intersecția bdul. Republicii - str. Lupului


Tombolă:

Data extragerii:
vineri, 5 noiembrie 2022, ora 12.00


Locul extragerii:
parcul de la RFN


Premiile sunt:
1 x cuptor cu microunde,
2 x cafetieră,
2 x bormașină,
2 x fier de călcat,
2 x prăjitor de pâine,
2 x sandwich maker

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE