Judeţul Bacău

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare Bacău!

Zilele Reciclării deșeurilor electrice în Moineşti

21.03.2023 - 31.03.2023

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0800 444 800
0785 151 151

Scapă de deșeurile vechi sau stricate și fă loc pentru lucrurile importante!

Participă la acțiunea de colectare a deșeurilor electrice și electronice din MoineştiOrganizatorii campaniei –Primăria Municipiului Moinești, Consiliul Județean Bacău Educație și Comunitate, cu sprijinul OIREP Eco Positive, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate. 

Cu un simplu apel la TelVerde 0800 444 00 (gratuit în orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro poți face curat acasă și la birou, eliberându-le de aparate electrice inutile.

Și poți câștiga și premii prin tragere la sorți!

Puncte de colectare:
Sună la TelVerde 0800 444 800 pentru preluarea gratuită a deșeurilor electrice grele sau voluminoase de la domiciliu sau sediu de firmă!
Comenzile telefonice se pot face în zilele lucrătoare, între orele 09:00-17:00, sau 24/7 online, apăsând butonul portocaliu de mai sus.


Tombolă:

Data extragerii:
31 martie, la ora 10.00


Locul extragerii:
Primăria Moinești


Premiile sunt:
- 2 x aparat de călcat vertical,
- 2 x cafetieră,
- 2 x șurubelniță cu acumulator,
- 1 x mașină de găurit și înșurubat
- 1 x aspirator fără sac,

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE