Judeţul Bacău

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare Bacău!

Campanie de informare și colectare DEEE în Oneşti

28.06.2021 - 16.07.2021

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0785 151 151

Acțiune de colectare a deșeurilor electrice în Municipiul Onești!

Primăria Onești, alături de operatorul local partener, invită toți cetățenii să se implice în acest program și le oferă  servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Puncte de colectare:
Sună la 0785 151 151 de luni pâna vineri, între orele 09.00-17.00 și soliciți preluarea fără nici un cost de la domiciliu, sediu de firma sau instituție, a deșeurilor electrice grele sau voluminoase.


Tombolă:

Data extragerii:
19.07.2021, ora 10.00


Locul extragerii:
Primăria Onești


Premiile sunt:
- 2 x presă citrice,
- 2 x mașină de călcat,
- 2 x cafetieră,
- 2 x mixer de bucătărie,
- 3 x aspirator cu sac,
- 3 x mașină de găurit cu percuție,
- 3 x polizor unghiular,
- 3 x șurubelniță cu acumulator

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza - Scaled by Kemo.ro