Judeţul Prahova

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare Prahova!

Municipiul Ploieşti participă la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice!

21.10.2019 - 01.11.2019

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0800 444800

Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Ploiești! Organizatorii campaniei – autoritățile locale şi Serviciul Local de Colectare Prahova, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

 

Puncte de colectare:
În perioada 21-27 octombrie, Serviciul Local de Colectare Prahova asigură preluarea gratuită a aparatelor electrice grele sau voluminoase, de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție! Tot ce trebuie să faci este să suni gratuit la TelVerde 0800 444 800, număr disponibil zilnic între orele 09.00-17.00, și să faci o programare.

În perioada 28 octombrie – 1 noiembrie, deșeurile electrice mici, becurile și bateriile pot fi aduse la Centrul Municipal Ploiești din str. Ciprian Porumbescu.


Tombolă:

Data extragerii:
04.11.2019, ora 10:30


Locul extragerii:
Incinta Galeriilor Comerciale Ploiești


Premiile sunt:
- Aspirator (5 buc)
- Cuptor Microunde (5 buc)
- Fier de Calcat (5 buc)
- Blender (7 buc)

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE