Judeţul Caraș-Severin

Consultă Calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Serviciul Local de Colectare Caraș-Severin în județul tău!

Municipiul Reşiţa participă la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice!

14.10.2019 - 19.10.2019

Program:

10:00 - 16:00

Telefon:

0800 444 800

Localităţi arondate:

Câlnic, Cuptoare, Doman, Moniom, Ţerova

Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Municipiul Reșița! Organizatorii campaniei – autoritățile locale şi Serviciul Local de Colectare Caraș-Severin, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Puncte de colectare:
Adună aparatele electrice stricate sau pe care nu le mai folosești, dar continui să le ții în casă și vino cu ele la unul dintre punctele de colectare provizorii ce vor fi disponibile în data de 19 octombrie astfel:

• Reșița, Școala Generală nr. 2;
• Reșița, Școala Generală nr. 9;
• Reșița Colegiul Tehnic;
• Reșița, Centrul de Caspolectare DEEE, str. Căminelor;
• Reșița, Parcul Siderurgistului;
• Ţerova - Căminul Cultural;
• Doman - la mașina de colectare;
• Moniom - la mașina de colectare;
• Câlnic - la mașina de colectare.

Nu ai cum să transporți singur deșeurile electrice la unul dintre punctele de colectare? În perioada 14 – 19 octombrie, Serviciul Local de Colectare Caraș-Severin asigură preluarea gratuită a aparatelor electrice grele sau voluminoase, de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție! Tot ce trebuie să faci este să suni gratuit la TelVerde 0800 444 800, număr disponibil zilnic între orele 9.00-17.00, și să faci o programare.


Tombolă:

Data extragerii:
21.10.2019, ora 12:00


Locul extragerii:
Primăria Reșița


Premiile sunt:
- Cafetiera, (5 buc)
- Fier de Calcat, (4 buc)
- Mixer, (4 buc)
- Blender, (2 buc)
- Aspirator Bagless, (1 buc)

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!


Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
// //