Judeţul Satu Mare

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare Satu Mare!

Municipiul Satu Mare participă la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice!

14.10.2019 - 19.10.2019

Program:

09:00 - 16:00

Telefon:

0800 444 800

Localităţi arondate:

Sătmărel

Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Municipiul Satu Mare! Organizatorii campaniei – autoritățile locale şi Serviciul Local de Colectare Satu Mare, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Puncte de colectare:
• În data de 19 octombrie, aparatele electrice stricate sau pe care nu le mai folosiți pot fi aduse la unul dintre punctele de colectare provizorii, ce vor fi deschise între orele 09.00-16.00, în următoarele locuri din Satu Mare:

 Zona Centru - lângă Colegiul Naţional Ioan Slavici;
 Zona 14 Mai - Școala Gimnazială Vasile Lucaciu;
 Piaţa Titulescu - lângă Școala Generală Nr. 10;
 Cartier M 14 - Lângă Școala Generală Mircea Eliade;
 Cartier M 17 - lângă Școala Gimnazială Ion Creangă;
 Cartier M 16 - lângă Școala Gimnazială Avram Iancu;
 Cartier M 15 - lângă Școala Gimnazială Bălcescu Petofi;
 Cartier Carpaţi - lângă Școala Gimnazială Octavian Goga.

• Pentru cei care nu pot transporta deșeurile electrice la unul dintre punctele de colectare menționate mai sus, în perioada 14-19 octombrie, Serviciul Local de Colectare Satu Mare asigură preluarea gratuită a aparatelor electrice grele sau voluminoase, de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție! Tot ce trebuie să faci este să suni gratuit la TelVerde 0800 444 800, număr disponibil zilnic între orele 9.00-17.00, și să faci o programare.


Tombolă:

Data extragerii:
22.10.2019, ora 12:00


Locul extragerii:
Grădina Romei - Casa Verde


Premiile sunt:
- Mixer, (5 buc)
- Blender, (10 buc)
- Fier de călcat, (10 buc)

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE