Judeţul Bucureşti Sector 1

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare București în sectorul tău!

În Sectorul 1 din Municipiul București s-a reluat colectarea de la domiciliu a Deșeurilor Electrice!

06.04.2020 - 15.05.2020

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0800 444 800

Campaniei de informare și conștientizare a populației cu privire la importanța colectării DEEE „Locul deșeurilor nu este în casa ta! Sună-ne și le vom lua!”

Campania de informare și conștientizare a populației cu privire la importanța colectării DEEE este organizată și se desfășoară în BUCUREȘTI și județul Ilfov, în perioada 06 aprilie – 15 mai 2020, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament. Regulamentul este întocmit și este publicat pe web site-ul www.colecteaza.ro, conform legislației aplicabile în România.

Participarea la Campanie presupune predarea unuia sau a mai multor aparate electrocasnice, electrice sau electronice uzate / vechi sau defecte, întregi (nedezmembrate)- „DEEE”, în perioada 06 aprilie – 15 mai 2020, prin plasarea unei comenzi de ridicare a DEEE-urilor, telefonic, sunând la numărul TelVerde 0800 444 800, sau prin completarea formularului de comandă, disponibil online.

În urma apelului efectuat de către participant la TelVerde 0800 444 800, sau a completării formularului online de solicitare de preluare de la domiciliu/ reședință a unui DEEE, unul dintre cei doi operatori autorizați să colecteze DEEE-uri se va prezenta la adresa comunicată telefonic de către participant, conform programării prealabile stabilite telefonic.

Poate participa orice persoana fizică rezidentă pe teritoriul României, cu vârsta minimă de 18 ani, deținătoare a unui DEEE, astfel cum acesta este definit mai sus, având domiciliul sau reședința în mun. București sau Ilfov și care își manifestă dorința de a se debarasa de un DEEE, prin apelarea telefonică sau în scris la serviciile unui operator de colectare autorizat, Organizator al Campaniei, cu respectarea prezentului Regulament.

BONIFICAȚII

În cadrul campaniei „Locul deșeurilor nu este în casa ta! Sună-ne și le vom lua!” bonificațiile oferite constau în tichete valorice, în valoare de 10 ron fiecare, acordate doar pentru debarasarea de DEEE-urile de clasa A din categoria 1 (cu exceptia grupele 1 h si 1i), conform Anexelor 1A si 1B din HG 1037/2010, după cum urmează:

  • 4 tichete cadou x 10 ron pentru: Mașină de spălat rufe automată;
  • 3 tichete cadou x 10 ron pentru:
    • frigider, combina frigorifica, vitrina frigorifica, congelator cu înălțimea de minim 140 cm;
    • ladă frigorifică, cu lățime de minim 100 cm;
  • 2 tichete cadou x 10 ron pentru: orice alt aparat electrocasnic, electric sau electronic uzat/ vechi sau defect, întreg (nedezmembrat) cu greutate de minim 30 kg/ buc.

Atenție: Nu se acordă contravaloarea în bani a tichetelor valorice. Fiecare participant are dreptul ca pentru un DEEE (una bucată) predat să obțină tichete valorice conform schemei de bonificație prezentată mai sus.

ORGANIZATORI

Organizatorii asociați ai campaniei de informare și conștientizare a populației cu privire la importanța colectării DEEE (denumită pe scurt „Campania”) sunt:

AXIAL LOGISTICS SRL, cu sediul în București, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului București sub nr. J40/2722/2015, CUI RO34194440, autorizată să colecteze DEEE conform autorizației de mediu nr. 11/26.01.2017;

ECOTRANS DANARA SRL, cu sediul în Ilfov, Sat. Domnești, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului Ilfov, sub nr. J23/2918/2014, CUI RO33669215, autorizată să colecteze DEEE conform autorizației de mediu nr. 59/19.06.2017

Citește detalii și regulamentul întreg urmând linkul de mai jos.

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE