Judeţul Dâmbovița

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare Dâmbovița!

Campanie de informare și colectare DEEE în Voinești

16.10.2021 - 17.10.2021

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0800 444 800
0753 504 158

Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieştiParticipă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Voinești! Organizatorii campaniei – autoritățile locale şi Serviciul Local de Colectare Dâmbovițaoferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electriceAcțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate.

Puncte de colectare:
- la mașina de colectare
- sună gratuit la TelVerde 0800 444 800* sau la 0753 504 158 (tarif normal) pentru preluarea deșeurilor electrice de la domiciliu!
*Comenzile telefonice se pot face în zilele lucrătoare, între orele 9:00-17:00 (număr gratuit).


COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE