Judeţul Prahova

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare Prahova!

Campanie de informare și colectare DEEE în Ploieşti

05.04.2017 - 11.04.2017

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0766 094 300
0769 292 795

Trimite acum la reciclare deșeurile electrice! Este ilegal să le arunci la gunoi sau în locuri neamenajate special pentru colectarea lor!

Sună gratuit la TelVerde 0800 444 800 pentru preluarea fără nici un cost de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție a deșeurilor electrice grele sau voluminoase.

Fiecare deșeu predat îți poate aduce o recompensă pentru gestul tău responsabil față de mediu. Poți câștiga unul dintre premiile puse în joc în cadrul tombolei.

Puncte de colectare:
- la mașina de colectare


Tombolă:

Data extragerii:
21.04.2017, ora 10:00


Locul extragerii:
- în interiorul Galeriilor Comerciale


Premiile sunt:
- Frigider (2 buc)
- Cuptor cu microunde digital (3 buc)
- Aspirator (4 buc)
- Fier de călcat (4 buc)
- Mixer bucătărie (4 buc)
- Cafetieră (4 buc)

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE