Judeţul Suceava

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare Suceava!

Zilele reciclării deșeurilor electrice în Suceava

03.04.2023 - 07.04.2023

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0756 031 786
0800 444 800

Trimite acum la reciclare deșeurile electrice! Este ilegal să le arunci la gunoi sau în locuri neamenajate special pentru colectarea lor!

Participă la acțiunea de colectare a deșeurilor electrice și electronice din Municipiul SuceavaOrganizatorii campaniei – Primăria Municipiului Suceava, operatorul autorizat de colectare SLC Suceava, cu sprijinul OIREP Eco Positive, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate. 

Cu un simplu apel la TelVerde 0800 444 00 (gratuit în orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro poți face curat acasă și la birou, eliberându-le de aparate electrice inutile.

Și poți câștiga și premii prin tragere la sorți!

Puncte de colectare:
Sună la TelVerde 0800 444 800 pentru preluarea gratuită a deșeurilor electrice grele sau voluminoase de la domiciliu sau sediu de firmă!
Comenzile telefonice se pot face în zilele lucrătoare, între orele 09:00-17:00, sau 24/7 online, apăsând butonul portocaliu de mai sus.


Tombolă:

Data extragerii:
10 aprilie, ora 10:00


Locul extragerii:
Parcul artist sculptor Florea Vladimir (de langa Policlinica Areni).


Premiile sunt:
- 1 x pasator,
- 1 x prajitor paine,
- 1 x mixer,
- 1 x cafetiera,
- 1 x sandwich maker,
- 1 x blender

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE