Judeţul Maramureș

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare Maramureș!

Campanie de informare și colectare DEEE în Tăuţii Măgherăuş

17.12.2021 - 18.12.2021

Program:

10:00 - 16:00

Telefon:

0800 444 800
0756 036 205

Localităţi arondate:

Băița, Bozânta Mare, Nistru, Ulmoasa, Bușag, Merișor

Acțiune de colectare a deșeurilor electrice în orașul Tăuţii Măgherăuş și localitățile aparținătoare Băița, Bozânta Mare, Nistru, Ulmoasa, Bușag, Merișor. Primăria Tăuţii Măgherăuş, alături de operatorul autorizat de colectare TGP – The Green Project , invită toți cetățenii să se implice în acest program și le oferă  servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Eco Positive.

Puncte de colectare:
Vineri și sâmbătă se va colecta la mașina de colectare care va circula prin toate localitățile aparținătoare orașului Tăuții Măgherăuș.
Sâmbătă se va colecta atât la mașina de colectare, cât și la punctul de colectare din fața Primărie, între orele 10:00 și 16:00.
Serviciul se adresează atât gospodăriilor individuale, cât și instituțiilor și firmelor private.


Tombolă:

Data extragerii:
18 dece,brie 2021, ora 16.00


Locul extragerii:
Primăria Tăuţii Măgherăuş


Premiile sunt:
Toți cei care vor apela la serviciul de colectare din cadrul campaniei pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile constând în echipamente electrice și electrocanice noi:

1 x Aspirator
2 x Mașină de găurit cu percuție
2 x Storcător de citrice
2 x Uscător de păr
1 x Fier de călcat

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE