Judeţul Sibiu

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare Sibiu!

Campanie de informare și colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) în Avrig

21.03.2018 - 24.03.2018

Program:

10:00 - 17:00

Telefon:

0753 200 202
0757 837 636
0800 444 800

Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Avrig!

Organizatori campaniei de informare și colectare

Organizatorii, Primăria Orașului Avrig şi Serviciul Local de Colectare Sibiu, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Cum scăpați de deșeurile electrice?

Între 21 –  24 martie, cetățenii din Avrig au ocazia să scape corect de deșeurile de echipamente electrice și electronice, trimițându-le la reciclare!

În perioada 21 – 24 martie 2018, între orele 10.00-17.00, în Piața Mare din Avrig (în fața Băncii Raiffeisen), va fi amenajat un punct de colectare provizoriu.  Cetățenii pot la punctul de colectare aparate electrice și electronice, becuri sau baterii, spre a fi colectate selectiv în vederea reciclării.

Tombolă cu premii pentru cei ce participă la acțiune

Pentru deșeurile electrice predate, deponenții pot câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre premiile oferite în cadrul unei tombole. Extragerea la tombolă va avea loc pe 24 martie 2018, la Primăria Avrig, începând cu ora 17.30. Premiile sunt: două cafetiere, două mixere și două mașini de călcat.

Puncte de colectare:
* la mașina de colectare
* Piața Mare (în fața Băncii Raiffeisen)


Tombolă:

Data extragerii:
24.03.2018, ora 17:30


Locul extragerii:
Primăria Avrig


Premiile sunt:
* Cafetieră (2 buc)
* Fier de călcat (2 buc)
* Mixer (2 buc)

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE