Judeţul Bistrița-Năsăud

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare Bistrița-Năsăud!

Campanie de informare și colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) în Bistriţa

01.06.2020 - 15.06.2020

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0800 444 800

Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Bistrița! Organizatorii campaniei – autoritățile locale şi Serviciul Local de Colectare Bistrița Năsăud, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Puncte de colectare:
Vino cu deșeurile electrice la punctul de colectare de mai jos sau sună gratuit la TelVerde 0800 444 800 pentru preluarea deșeurilor grele sau voluminoase de la domiciliu!
*Comenzile telefonice se pot face în zilele lucrătoare, între orele 9:00-17:00 (număr gratuit).

Punctul provizoriu de colectare este la Centrul de Colectare Bistrița, Str. Zefirului nr.1, deschis pe data de 6 iunie 2020, între orele 09.00-16.00.


Tombolă:

Data extragerii:
16.06.2020, ora 12:00


Locul extragerii:
Centrul de Colectare DEEE Bistrița, Str. Zefirului nr. 1.


Premiile sunt:
- Blender de bucătărie (5 buc)
- Cuptor cu microunde digital (1 buc)
- Aspirator (1 buc)

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE