Judeţul Botoșani

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de ColectareBotoșani!

Campanie de informare și colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) în Dorohoi

24.04.2019 - 26.04.2019

Program:

08:00 - 14:00

Telefon:

0721 023 521

Localităţi arondate:

Dealu Mare, Loturi Enescu, Progresul

Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Dorohoi și susții astfel copiii din Patrula de Reciclare!  Vino cu deșeurile electrice la unul dintre punctele de colectare provizorii sau sună gratuit la TelVerde 0800 444800 pentru preluarea gratuită de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție.

Puncte de colectare:
- Cartierul Plevna - Piață
- Centru - Pietonal


COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE