Judeţul Hunedoara

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare Hunedoara!

Campanie de informare și colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) în Hunedoara

01.06.2018 - 15.06.2018

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0800 444 800

Ziua Mediului este în fiecare zi!

Primăria Municipiului Hunedoara și Asociația RoRec, alături de operatorul local partener organizează în luna iunie o acțiune specială de colectare a deșeurilor electrice. Aceasta face parte dintr-o amplă campanie organizată cu ocazia Zilei Mediului în peste 20 de județe din țară.

În Hunedoara, programul de colectare se desfășoară între 1-15 iunie prin Serviciul de preluare și ridicare a deșeurilor electrice de la domicilii și sedii de firme sau instituții.

Tombolă. Premiile sunt:
– Mixer (2 buc)
– Mașină de călcat (4 buc)
– Cuptor cu microunde digital (1buc)

Data extragerii: 16.06.2020, ora 12:00
Locul extragerii: la Centrul de Colectare DEEE Hunedoara, Parc Industrial Hunedoara, Șos. Hunedoara – Santuhalm Nr. 2

Vrei să participi și să scapi de deșeurile electrice? Sună la 0800.444.800 sau completează formularul de mai jos. Află cum te poți debarasa responsabil și corect de aceste deșeuri și ce premii sunt puse la bătaie!

Firmele și instituțiile care doresc să caseze echipamentele electrice și electronice în conformitate cu legislația în vigoare ce vizează managementul deșeurilor, pot da comandă atât prin TelVerde cât și online. Pentru instituții și firme se oferă documentația necesară raportărilor fiscale și juridice. Echipele operatorilor locali parteneri vă vor suna în maximum trei zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor.

Important! Membrii echipajelor care ridică deșeurile de la domiciliu sau de la birouri operează în conformitate cu măsurile anti COVID-19: păstrează distanța minimă obligatorie față de deponenți, sunt echipați cu măști de protecție și mănuși, au mașinile dotate cu geluri și șervețele dezinfectante pe care le folosesc înainte și după fiecare preluare a unei comenzi. Iar cetățenii care vor preda deșeurile sunt rugați să poarte mască în momentul predării deșeurilor și al completării taloanelor de participare la campanie.

Așasar, participi la Ziua Mediului, sărbătorești fără vechituri electrice și poți câștiga și un premiu special! Premiile puse la bătaie sunt 2 mixere de bucătărie Philips, 4 mașini de călcat Philips și un cuptor cu microunde digital Candy!

Tombola cu premii la care vom afla câștigătorii campaniei va avea loc în data de 16 iunie, la ora 12:00, la Centrul de Colectare DEEE Hunedoara.

Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti!

Puncte de colectare:
Centrul de Colectare DEEE Hunedoara, Parc Industrial Hunedoara, Șos. Hunedoara - Santuhalm Nr. 2


Tombolă:

Data extragerii:
16.06.2020, ora 12:00


Locul extragerii:
Centrul de Colectare DEEE Hunedoara, Parc Industrial Hunedoara, Șos. Hunedoara - Santuhalm Nr. 2


Premiile sunt:
- Mixer (2 buc)
- Mașină de călcat (4 buc)
- Cuptor cu microunde digital (1buc)
- Cafetieră (2 buc)

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE