Judeţul Sibiu

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare Sibiu!

Colectare deșeuri electrice Sibiu

04.11.2021 - 04.11.2021

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0755 406 406

Colectare deșeuri electrice Sibiu

Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăiești!

Colectare Deșeuri Electrice

Colectare Deșeuri Electrice direct de la domiciliu.

Participă la acțiunea de colectare a deșeurilor electrice și electronice din Sibiu! Operatorul de colectare DEEE oferă cetățenilor un serviciu gratuit de colectare a deșeurilor electrice de la domiciliu.

Acțiunea are și caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate. Pentru persoane juridice se emit documentele necesare având în vedere legislația în domeniu.

Detalii și pe siteul partenerului din județul Sibiu: RoEcollect.

Pentru acțiuni de colectare deșeuri electrice în alte localități în județul Sibiu accesați pagina despre activitatea operatorului de colectare.

Puncte de colectare:
Sună gratuit la TelVerde 0800 444 800 sau cu tarif normal la 0755.406.406 pentru preluarea deșeurilor grele sau voluminoase de la domiciliu.

Comenzile telefonice se pot face în zilele lucrătoare, între orele 9:00-17:00.


COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE