Judeţul Prahova

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare Prahova!

Campanie de informare și colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) în Sinaia

13.10.2018 - 20.10.2018

Program:

10:00 - 16:00

Telefon:

0751 302 116

Orașul Sinaia se află pe harta participanților la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice, eveniment organizat pentru prima dată pe 13 octombrie 2018 pentru a promova colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice din întreaga lume. Autoritățile locale și Serviciul Local de Colectare Prahova, împreună cu partenerii locali, încurajează cetățenii să se alăture acestei inițiative europene și să participe activ la campania din 13-20 octombrie din Sinaia, campania fiind susținută și de Asociația RoRec.

 

Puncte de colectare:
- Esplanadă Școala ”George Enescu”
- Cartier Izvor


Tombolă:

Data extragerii:
22.10.2018, ora 15:00


Locul extragerii:
La punctul de colectare de pe Esplanada Școlii ”George Enescu”


Premiile sunt:
- Aspirator (1 buc)
- Cuptor cu microunde digital (1 buc)
- Cafetieră (2 buc)
- Fier de călcat (2 buc)
- Mixer bucătarie (2 buc)

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE