Judeţul Cluj

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorii autorizați de Colectare Cluj!

Cluj-Napoca sărbătorește Ziua Mondială a Mediului

05.05.2021 - 05.06.2021

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0755 406 406

O nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice începe în luna mai în Municipiul Cluj-Napoca. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec, alături de operatorul local partener, RoEcollect (www.roecollect.ro).

Clujenii sunt invitați să se implice în acest program și să apeleze serviciul gratuit de colectare a deşeurilor electrice de la domiciliu sau sediu de firmă.

Puncte de colectare:
Sună la 0755 406 406, număr cu tarif normal, pentru preluarea gratuită a deșeurilor electrice grele sau voluminoase de la domiciliu sau sediu de firmă! Comenzile telefonice se pot face în zilele lucrătoare, între orele 9:00-17:00.


COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE