Judeţul Cluj

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorii autorizați de Colectare Cluj!

Cluj reciclează și celebrează Ziua Internațională a Reciclării

15.09.2022 - 05.10.2022

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0800 444 800
0744 781 781

Pe 14 octombrie e Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice si o celebrăm cum știm mai bine! Colectând deșeurile de aparate electrice și electronice și ne asigurăm că vor ajunge la reciclare.

Alătură-te și acțiunii din Municipiul Cluj Napoca, organizatată de Primăria Cluj Napoca și TGP – The Green Project, cu sprijinul OIREP Eco Positive. Cetățenilor li se oferă servicii gratuite de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate. 

Cu un simplu apel la TelVerde 0800 444 00 (gratuit în orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro poți face curat acasă și la birou, eliberându-le de aparate electrice inutile. Și poți câștiga și premii prin tragere la sorți!

Puncte de colectare:
În intervalul 15 septembrie – 5 noiembrie 2022 va funcționa de luni până vineri SERVICIUL PERMANENT DE COLECTARE a deșeurilor electrice grele și voluminoase care vor fi preluate gratuit de la domiciliu sau sediu de firmă / instituție pe baza unei programări plasate telefonic la 0800 444 800, luni – vineri, între orele 9-17, sau prin completare formularului de comanda disponibil 24/7 accesând https://colecteaza.ro/contacteaza-ne/

Sâmbătă, 15 OCTOMBRIE, între orele 10.00-15.00, pe lângă colectarea de la domiciliu, cetățenii pot aduce aparatele electrice vechi, defecte și la punctele de colectare provizorii amplasate în următoarele locații din Cluj-Napoca:
o Piața Mărăști
o Sala Polivalentă (Str. Coșbuc colț cu Splaiul Independenței)
o Piața Flora Mănăștur (în vecinătatea halei agroalimentare).


Tombolă:

Data extragerii:
18 NOIEMBRIE 2022, ora 14.00


Locul extragerii:
online pe https://www.facebook.com/TheGreenProject.ro


Premiile sunt:
- 1 x Cuptor cu microunde,
- 1 x Aspirator,
- 4 x Prăjitor de pâine,
- 4 x Cafetieră,
- 4 x Fier de călcat,
- 4 x Bormașină.

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE