Judeţul Galați

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare Galați!

Galaţi colectează selectiv deșeurile electrice

25.03.2022 - 23.04.2022

Program:

08:00 - 17:00

Telefon:

0800 444 800
0746 614 922

Scapă de deșeurile vechi sau stricate și fă loc pentru lucrurile importante!

Participă la acțiunea de colectare a deșeurilor electrice și electronice din Municipiul GalațiOrganizatorii campaniei – Primăria Galați, Ingradi srl și Eco Positive, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate. 

Cu un simplu apel la TelVerde 0800 444 00 (gratuit în orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro poți face curat acasă și la birou, eliberându-le de aparate electrice inutile. Și poți câștiga și premii prin tragere la sorți!

Puncte de colectare:
Sună gratuit la TelVerde 0800 444 800 pentru preluarea deșeurilor electrice grele sau voluminoase de la domiciliu sau sediu de firmă!
Comenzile telefonice se pot face în zilele lucrătoare, între orele 9:00-17:00.


Tombolă:

Data extragerii:
24 aprilie 2022, ora 11


Locul extragerii:
Platou Primărie


Premiile sunt:
Frigider - 1buc
Uscător păr - 2buc
Cafetieră - 1buc
Fier de călcat - 2buc
Polizor - 1buc
Aspirator - 1 buc
Șurubelniță electrică - 2buc
Storcător fructe - 2buc

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE