Judeţul Maramureș

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare Maramureș!

Groşi colectează selectiv deșeurile electrice

14.04.2021 - 15.04.2021

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0800 444 800
0756 036 205

Localităţi arondate:

Ocoliş, Satu Nou de Jos

Scapă de deșeurile vechi sau stricate și fă loc pentru lucrurile importante!

Participă la acțiunea de colectare a deșeurilor electrice și electronice din GroşiOrganizatorii campaniei – Primăria Groşi, The Green Project și Eco Positive, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate. 

Cu un simplu apel la TelVerde 0800 444 00 (gratuit în orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro poți face curat acasă și la birou, eliberându-le de aparate electrice inutile. Și poți câștiga și premii prin tragere la sorți!

Puncte de colectare:
Joi și Vineri se va colecta la mașina de colectare care va circula prin toate localitățile aparținătoare Comunei GROȘI: Groși, Satu Nou de Jos, Ocoliş.
Sună gratuit la TelVerde 0800 444 800 pentru preluarea deșeurilor electrice grele sau voluminoase de la domiciliu sau sediu de firmă! Comenzile telefonice se pot face în zilele lucrătoare, între orele 9:00-17:00


Tombolă:

Data extragerii:
vineri, 15 aprilie 2022, ora 16.30


Locul extragerii:
lângă Primăria Groși


Premiile sunt:
1 x Cafetieră
1 x Fier de călcat
1 x Coasă electrică
1 x Bormașină

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE