Judeţul Iași

Dublu Câștig: Predai Electrocasnice vechi și primești bani în aplicația Profi

04.07.2022 - 15.08.2022

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0800 444 800

Profi ia vechiul din casă și în aplicație bonus îți lasă!

Profi România, cu sprijinul Eco Positive, demarează o campanie de mediu prin care își încurajează clienții, membri în Aplicația Profi, să se debaraseze responsabil de deșeurile electrice.

Astfel, în perioada 4  iulie – 15 august, orice membru înrolat în Aplicația Profi care deține unul din  DEEE-urile de mai jos si-l predă spre reciclare prin TelVerde 0800 444 800 sau prin colecteaza.ro, va primi un bonus în Aplicația Profi:

  • DEEE mari – frigidere, congelatoare, mașini de spălat rufe sau vase automate, indiferent de marca, mărimea și starea lor, dar complete – 50 lei pentru fiecare DEEE mare.
  • DEEE mici – televizoare și aragazuri, indiferent de marca, mărimea și starea lor, dar complete – 25 lei pentru  fiecare DEEE mic.

Pe durata campaniei, o persoană poate preda maxim 2 DEEE-uri mari și 2 DEEE-uri mici, indiferent de natura lor.

Bonusul va fi incarcat în  contul de client din aplicația de loialitate Profi în termen de 10 zile lucrătoare de la ridicarea deșeului de la o adresă de pe raza județului Iași.

Bonusul are perioada nelimitată și poate fi folosit pentru cumpărături în orice magazin Profi, pentru orice produs disponibil în magazin.

Puncte de colectare:
Cu un simplu apel la TelVerde 0800 444 000 (gratuit în orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro poți scăpa simplu si rapid de deșeurile electrice participante în campanie și primești bonus în Aplicația Profi!


COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE