Judeţul Satu Mare

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare Satu Mare!

Satu Mare participă la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice!

28.09.2020 - 26.10.2020

Program:

09:00 - 15:00

Telefon:

0800 444 800 sau 0742 550 071

Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Satu Mare! Organizatorii campaniei – autoritățile locale şi Serviciul Local de Colectare Satu Mare, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Cu un simplu apel la TelVerde 0800.444.800 (gratuit din orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro puteți face curat în casele și birourile dumneavoastră, eliberându-le de aparate electrice și electronice inutile. Și puteți câștiga premii prin tragere la sorți!

Puncte de colectare:
În intervalul 28 septembrie-25 octombrie 2020, deșeurile grele și voluminoase vor fi preluate de la domiciliu sau sediu de firmă pe baza comenzilor telefonice la TelVerde 0800 444 800, un serviciu gratuit, apelabil de luni până sâmbătă, între orele 9-17.

Cetățenii interesați să scape gratuit de aparatele electrice vechi sau stricate, le pot aduce la unul din următoatele punctele provizorii de colectare deschise în data de 17 octombrie 2020, între orele 09.00 - 15.00:
- Zona centru, lângă CN Ioan Slavici,
- Zona 14 Mai , Școala Gimnazială Vasile Lucaciu,
- Piața Titulescu, lângă Școala Generaăa nr. 10,
- Cartier M14, lângă Școala Generală Mircea Eliade,
- Cartier M17, lângă Școala Gimnazială Ion Creanga,
- Cartier M16, lângă Școala Gimnazială Avram Iancu,
- Cartier M15, lângă Școala Gimnazială Bălcescu Petofi,
- Cartier Carpați, lângă Școala Gimnazială Octavian Goga


Tombolă:

Data extragerii:
26.10.2020, ora 14:00


Locul extragerii:
Centrul de Colectare DEEE din Str. Depozitelot, Nr. 23


Premiile sunt:
-5 x mixer,
- 5 x cafetiera,
- 5 x fier de călcat,
- 5 x trusă accesorii scule,
- 2 x cuptor cu microunde digital

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza - Scaled by Kemo.ro