Judeţul Dâmbovița

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare Dâmbovița!

Târgovişte colectează selectiv deșeurile electrice

04.04.2022 - 09.05.2022

Program:

08:00 - 17:00

Telefon:

0800 444 800
0753 504 158

Localităţi arondate:

Aninoasa, Răzvad, Șotânga, Ulmi

Scapă de deșeurile vechi sau stricate și fă loc pentru lucrurile importante!

Participă la acțiunea de colectare a deșeurilor electrice și electronice din Municipiul TârgovişteOrganizatorii campaniei – Primăria Târgovişte, SLC Dâmbovița și Eco Positive oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate. 

Cu un simplu apel la TelVerde 0800 444 00 (gratuit în orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro poți face curat acasă și la birou, eliberându-le de aparate electrice inutile. Și poți câștiga și premii prin tragere la sorți!

Puncte de colectare:
Sună gratuit la TelVerde 0800 444 800 pentru preluarea deșeurilor electrice grele sau voluminoase de la domiciliu sau sediu de firmă!
Comenzile telefonice se pot face în zilele lucrătoare, între orele 9:00-17:00.


Tombolă:

Data extragerii:
10 mai 2022, ora 10,00


Locul extragerii:
Centrul de colectare DEEE Găești, str Profesor Stancu, nr 4A


Premiile sunt:
5 buc sandwich maker
5 buc coasă electrică
5 buc mașină de găurit
5 buc șurubelniță electrică
2 buc cuptor microunde
1 buc frigider

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE