Judeţul Timiș

Consultă Calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Serviciul Local de Colectare Timiș în județul tău!

Timișul reciclează deșeurile electrice

01.10.2022 - 30.11.2022

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0800 444 800
0768 250 250

Ai un aparat stricat? Trimite-l la reciclat!

Alătură-te și acțiunii din întreg județul Argeș, organizatată de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș , alături de SLC Timiș, Müller Gutenbrunn Group, cu sprijinul OIREP Eco Positive. Cetățenilor li se oferă servicii gratuite de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate. 

Cu un simplu apel la TelVerde 0800 444 00 (gratuit în orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro poți face curat acasă și la birou, eliberându-le de aparate electrice inutile.

Puncte de colectare:
• De luni până vineri, între orele 09.00-17.00, și sâmbăta, între orele 09.00-14.00, la numărul TelVerde 0800.444.800 (gratuit)
• Permanent prin formularul de comandă on-line de pe www.colecteaza.ro


COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza - Scaled by Kemo.ro