Judeţul Cluj

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorii autorizați de Colectare Cluj!

Turda reciclează selectiv deșeurile electrice

18.02.2023 - 18.02.2023

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0800 444 800
0755 406 406

Scapă de deșeurile vechi sau stricate și fă loc pentru lucrurile importante!

Participă la acțiunea de colectare a deșeurilor electrice și electronice din TurdaOrganizatorii campaniei –  Primăria Turda, RoEcollectcu susținerea OIREP – Eco Positive, oferă cetățenilor, cât și instituțiilor și firmelor private, servicii gratuite de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice.

Reciclează cu noi frigidere, mașini de spălat, TV, boilere, calculatoare, electrocasnice mari și mici, becuri, baterii! Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate. 

Cu un simplu apel la TelVerde 0800 444 00 (gratuit în orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro, o echipă va ajunge la adresa indicată ca tu să poți face curat acasă și la birou.

Puncte de colectare:
Sună la TelVerde 0800 444 800 pentru preluarea gratuită a deșeurilor electrice grele sau voluminoase de la domiciliu sau sediu de firmă! Comenzile telefonice se pot face în zilele lucrătoare, între orele 9:00-17:00, sau 24/7 online, apăsând butonul portocaliu de mai sus.


COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE