Judeţul Sălaj

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare Sălaj!

Zalău participă la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice!

28.09.2020 - 26.10.2020

Program:

09:00 - 16:00

Telefon:

0800 444 800

Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Zalău! Organizatorii campaniei – autoritățile locale şi Serviciul Local de Colectare Sălaj, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Cu un simplu apel la TelVerde 0800.444.800 (gratuit din orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro puteți face curat în casele și birourile dumneavoastră, eliberându-le de aparate electrice și electronice inutile. Și puteți câștiga premii prin tragere la sorți!

Puncte de colectare:
În intervalul 28 septembrie-25 octombrie 2020, deșeurile grele și voluminoase vor fi preluate de la domiciliu sau sediu de firmă pe baza comenzilor telefonice la TelVerde 0800 444 800, un serviciu gratuit, apelabil de luni până sâmbătă, între orele 9-17.

Cetățenii interesați să scape gratuit de aparatele electrice vechi sau stricate, le pot aduce la unul din punctele provizorii de colectare de mai jos, acestea fiind deschise în data de 17 octombrie 2020, între orele 09.00-16.00:
- cartier Porolissum - lângă PECO,
- cartier Brădet - lângă Codiflor,
- cartier Dumbrava - lângă Piaţă,
- Centrul de Colectare DEEE - str. Fabricii nr. 30 B.


Tombolă:

Data extragerii:
26.10.2020, ora 15:00


Locul extragerii:
Centrul de Colectare DEEE din str. Fabricii nr. 30 B


Premiile sunt:
- 3 x mixer,
- 1 x cuptor microunde digital,
- 1 x aspirator

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE