www.colecteaza.ro

Judeţul Bucureşti Sector 1

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorul autorizat de Colectare București în sectorul tău!

ZASS aniversează și Bucuresti reciclează

15.08.2022 - 15.09.2022

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0800 444 800

Compania ZASS împlinește 30 de ani de activitate pe piața din România  de când livrează consumatorilor ”confort la îndemâna oricui”. Cu ocazia acestei aniversări, ZASS oferă în dar 300 de vouchere de cumpărături pentru 300 de persoane eco-responsabile!

Orice persoană din Bucuresti care predă spre reciclare – până la finalul lunii august – un deșeu din categoria aparate frigorifice, mașini de spălat sau mașini de gătit (aragaz) primește automat un voucher cadou! Voucherul oferă o reducere de 30% pentru achiziționarea oricărui produs nou din magazinul online www.zass.ro, valabilă până la sfârșitul anului 2022!

Cum se predau deșeurile electrice pentru a intra în posesia voucherului? Simplu! Cu o comandă de preluare a aparatului vechi sau defect la numărul gratuit 0800.444.800 sau prin formularul de comandă de pe www.colecteaza.ro!

Garantat, fiecare deponent va primi voucher-ul în momentul predării deșeului pentru reciclare, iar alocarea voucherelor se face în ordinea primirii comenzilor, până la epuizarea celor 300 de vouchere.

Reciclați și aniversați!

Puncte de colectare:
Sună gratuit la TelVerde 0800 444 800 pentru preluarea deșeurilor electrice grele sau voluminoase de la domiciliu sau sediu de firmă! Comenzile telefonice se pot face în zilele lucrătoare, între orele 9:00-17:00, si sambata intre orele 9:00-14:00


Tombolă:

Premiile sunt:
300 vouchere cadou cu reducere de 30% pentru achiziționarea oricărui produs nou din magazinul online www.zass.ro.

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza
Sună Gratuit TELVERDE