Judeţul Cluj

Consultă calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Operatorii autorizați de Colectare Cluj!

Zilele Reciclării Deșeurilor Electrice în Cluj Napoca

19.11.2021 - 19.12.2021

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0800 444 800
0755 406 406

Protejează-ți sănătatea și mediul în care trăiești! Participă la acțiunea de colectare a deșeurilor electrice și electronice din Municipiul Cluj-NapocaOrganizatorii campanieiRoEcollect, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Eco Positive, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deșeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate. 

Cu un simplu apel la TelVerde 0800 444 00 (gratuit în orice rețea de telefonie moilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro puteți face curat în casele și birourile dumneavoastră, eliberându-le de aparate electrice și electronice inutile. Și puteți câștiga premii prin tragere la sorți! 

Puncte de colectare:
Sună la 0800 444 800, numar gratuit, sau la 0755 406 406, număr cu tarif normal, pentru preluarea gratuită a deșeurilor electrice grele sau voluminoase de la domiciliu sau sediu de firmă! Comenzile telefonice se pot face în zilele lucrătoare, între orele 9:00-17:00.


Tombolă:

Data extragerii:
20 decembrie, la ora 12.00


Locul extragerii:
Centrul Colectare DEEE Cluj Napoca, str. Calea Baciului 2-4


Premiile sunt:
3 x Fier de călcat Fakir Galaxis
3 x Storcător citrice Philips
3 x Cafetieră Philips
3 x Uscător de păr Philips
5 x Mașină de găurit Raider
5 x Polizor unghiular Raider
2 x Aspirator cu sac Philips

COMANDĂ ONLINE

Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Vă rugăm să bifați dacă sunteți de acord să vi se prelucreze datele cu caracter personal de către noi și partenerii noștri autorizați în vederea preluării comenzii plasate de dumneavoastră.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Deseuri Electrice Mari

Becuri Economice

Deseuri Electrice Mici

Baterii

URMARESTE-NE!

Află ce opțiuni de colectare îți oferă Sistemul de Colectare Selectivă (SCS) a deșeurilor electrice.
Alege de pe hartă județul tău!

© 2022 Colecteaza - Scaled by Kemo.ro